Wie gaat er voor alle Hippe Haartjes zorgen?

Mijn naam is Talitha de Jong- van Schooten. Zelf ben ik moeder van 3 meisjes; Tara, Faye en June. Ik ben op het idee van Hippe Haartjes gekomen nadat ik ruim 10 jaar op diverse kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en buitenschoolse opvanglocaties heb gewerkt. Daar heb ik vaak van ouders gehoord dat het een “gedoe” kan zijn om met hun kind naar de kapper te gaan. Het kind moet op dat moment ook echt gaan zitten om geknipt te worden en vindt het vaak best spannend.

Het kappersvak heb ik altijd super leuk gevonden. Om deze reden heb ik mijn diploma gehaald aan de Nederlandse Kappersakedemie in Amersfoort. Na mijn ervaring in de kinderopvang en met mijn kappersdiploma op zak, lijkt het mij leuk om de 2 leukste werkzaamheden te combineren; en dat is geworden Hippe Haartjes!

Het is een ideale combinatie:

  • Voor de kinderen; zij worden in een vertrouwde omgeving in een gezellige en ontspannen sfeer geknipt
  • Voor u als ouder; het scheelt u een hoop tijd en energie
  • En voor mij; ik combineer de leukste 2 vakken; het werken met kinderen en het kappersvak …

Zorgen dat alle kinderen trots zijn op hun Hippe Haartjes

Klik hier om uw kind(eren) direct aan te melden

Naast dat ik op locatie kinderen Hippe Haartjes kom bezorgen, knip ik ook thuis. Na overleg is het ook mogelijk dat ik bij u thuis kom knippen. En natuurlijk knip ik ook alle vaders en moeders! Neemt u daarvoor gerust contact op met mij!

Voor meer informatie over mijn werkwijze bekijk de pagina

Hoe werkt Hippe Haartjes